Omschrijving

Omschrijving

Ben je werkzaam in Life Science en heb je al wat meer ervaring in sales, maar wil je het nog strategischer aanpakken? Deze training gaat naast de basis verkoopvaardigheden in op het managen van complexe sales opportuniteiten. Je leert de verschillende buying influencers kennen en benaderen en hoe je een strategisch plan opstelt om de complex sales opportuniteiten te managen en te laten slagen. Hierbij maken we gebruik van de Blue Sheet tool die is ontwikkeld door Miller Heiman. Michelle Meijer, onze bevlogen trainer, deelt al haar ervaring die zij heeft opgedaan als Sales Manager en vanuit haar huidige rol als CCO van Self-Screen.

De te realiseren leerdoelen van deze training is een meer ontwikkelde benadering van complexe verkooptrajecten waarbij te denken valt aan:

  • Voorbereiden van gesprekken
  • Structureren van gesprekken
  • Excellente luister- en presentatie vaardigheden
  • Relatie management
  • Verkrijgen van “the right to proceed”
  • Het maken van follow up en through afspraken met relaties en klanten
  • Systematisch voeren van gesprekken met als doel een deal te sluiten.

Voor wie

Deze training is geschikt voor met name commerciële functies met meer ervaring en senioriteit in complexe settings, zoals (senior) accountmanagers, business development managers,  sales managers en (senior) sales application managers of voor experts in Life Science, die de basistraining Sales hebben gevolgd.

Locatie

Deze training kan bij uw organisatie op locatie worden georganiseerd of op locatie Plesmanlaan 125 te Amsterdam.

Kosten

De kosten voor deze training kun je opvragen via opleidingen@sanquin.nl.

Meer informatie

Trainer / Facilitator
Deze training wordt verzorgd door Michelle Meijer.

Voor bedrijven/organisaties:
Deze training is een voorbeeld van hoe een maatwerk of Incompany training Sales eruit kan zien. De training aanpassen naar uw wens? We gaan graag met u in gesprek. Deze training is zeer geschikt om Incompany voor een groep van minimaal 7 en maximaal 10 personen af te nemen. Voor meer informatie over de prijs kunt u het interesse formulier invullen.

Voor individuele aanmelders:
Er is nog geen startdatum bekend, dit plannen we bij voldoende animo. Je kan je aanmelden/je interesse tonen via het interesse formulier.

Deze training kan in het Engels en in het Nederlands gegeven worden.

Wil je nog wat meer de basisvaardigheden leren van sales, ontdek dan de Basis sales training inhoudelijk experts Life Science Health.

Ik ben geïnteresseerd

Deze cursus is nog niet beschikbaar. Heb je toch interesse in deze cursus? Laat het ons dan weten via het onderstaande formulier. Wij zullen je informeren zodra we een nieuwe datum hebben.

"*" geeft vereiste velden aan