Omschrijving

Omschrijving

Ben je verantwoordelijk voor of betrokken bij de sales van labproducten of technische apparaten in de Life Science Health? Weet je inhoudelijk veel van de technische kant, maar vind je de salesgesprekken nog lastig? Wil je je meer ontwikkelen in het comfortabel voeren van deze salesgesprekken? Neem dan deel aan deze Sales training, die gegeven wordt door een zeer enthousiaste en ervaren Sales Manager in Life Science en Chief Commercial Officer van Self-screen.

Je leert en oefent de vaardigheden voor het voeren van een verkoopgesprek. Van opening tot deal closing, oftewel van contact naar contract. Je leert de diverse fases en structuur van het verkoopgesprek en door middel van opdrachten en rollenspellen train je de fases als in een ‘real live’ gesprek. Hierna kan je zelf makkelijker het salesgesprek voeren en heb je nog meer toegevoegde waarde in het sluiten van contracten.

De te realiseren leerdoelen van deze training – de stevige basis waarbij te denken valt aan:

  • Voorbereiden van gesprekken
  • Structureren van gesprekken
  • Excellente luister- en presentatie vaardigheden
  • Relatie management
  • Verkrijgen van “the right to proceed”
  • Het maken van follow up en through afspraken met relaties en klanten
  • Systematisch voeren van gesprekken met als doel een deal te sluiten.

Voor wie

Deze training is geschikt voor je als je net in een sales functie in de Life Science bent gestart of als je als expert in Life Science mede betrokken bent bij sales. Bijvoorbeeld voor junior commerciële functies, zoals inside sales, sales of customer support, junior account manager, maar ook voor meer technische functies wanneer die met regelmaat als inhoudelijk expert deelnemen aan klantgesprekken en verkoopopportuniteiten.

Locatie

Deze training kan bij uw organisatie op locatie worden georganiseerd of op locatie Plesmanlaan 125 te Amsterdam

Kosten

De kosten voor deze training kun je opvragen via opleidingen@sanquin.nl.

Meer informatie

Trainer / Facilitator
Deze training wordt verzorgd door Michelle Meijer.

Voor bedrijven/organisaties:
Deze training is een voorbeeld van hoe een maatwerk of Incompany training Sales eruit kan zien. De training aanpassen naar uw wens? We gaan graag met u in gesprek. Deze training is zeer geschikt om Incompany voor een groep van minimaal 7 en maximaal 10 personen af te nemen. Voor meer informatie over de prijs kunt u het interesse formulier invullen.

Voor individuele aanmelders:
Er is nog geen startdatum bekend, dit plannen we bij voldoende animo. Je kan je aanmelden/je interesse tonen via het interesse formulier.

Deze training kan in het Engels en in het Nederlands gegeven worden.

Ben je al een stap verder en wil je meer verdieping, ontdek dan de training Strategic Selling.

 

Ik ben geïnteresseerd

Deze cursus is nog niet beschikbaar. Heb je toch interesse in deze cursus? Laat het ons dan weten via het onderstaande formulier. Wij zullen je informeren zodra we een nieuwe datum hebben.

"*" geeft vereiste velden aan