Omschrijving

Kennismaken met vitaliteit? Met de Vitaliteits Inspiratie- sessie weet je binnen twee uur precies wat vitaliteit is en wat het voor jou en je team kan betekenen.

Ik laat je ervaren, maak je bewust en inspireer alle deelnemers met een Vitaspeeddate om aan de slag te gaan met vitaliteit. Op persoonlijk-, teams- en bedrijfsniveau.

Pas op! Na de Vitaliteits Inspiratie- sessie is de kans groot dat vitaliteit een prioriteit wordt waar je niet meer omheen kunt…

Programma
Tijdens deze Vitaliteits Inspiratie-sessie gaan we onderzoeken wat vitaliteit is en wat dit voor jou en je team kan betekenen. Deze fysieke training heeft de duur van twee uur waarin een dynamische en afwisselende werkvorm, kennisdeling, inspiratie, inzichten krijgen, beweging en mindfulness, centraal staan.

Wat levert het je op
Deze training geeft je inzichten op het gebied van vitaliteit op persoonlijk-, teams- en bedrijfsniveau om aan de slag te gaan met vitaliteit.


Voor wie

Deze training is geschikt voor teams die:

– graag willen kennismaken met vitaliteit op persoonlijk-, teams- en bedrijfsniveau.

– meer gezonde en vitale medewerkers willen om een duurzame toekomst mee in te gaan.

– energieke teams op de werkvloer willen die beter presteren en samenwerken

– streven naar minder verloop en ziekteverzuim zoals een burn-out.

 

Locatie

Plesmanlaan 125 Amsterdam

Kosten

De kosten voor deze training zijn €900,- voor een groep van maximaal 20 personen.
De prijs is inclusief lesmateriaal en exclusief 21% btw.

Ik ben geïnteresseerd

Deze cursus is nog niet beschikbaar. Heb je toch interesse in deze cursus? Laat het ons dan weten via het onderstaande formulier. Wij zullen je informeren zodra we een nieuwe datum hebben.

"*" geeft vereiste velden aan