Omschrijving

Omschrijving

In de verdiepingsmodule wordt gedurende twee losse dagdelen aandacht besteed aan verschillende vraagstukken die je als docent kan hebben bij het (online) doceren. Denk bijvoorbeeld aan: Hoe kom ik over? Hoe kan ik mijn kwaliteiten nog beter benutten? Hoe creëer ik meer interactie? Wat werkt? Wat kan anders? En hoe ga ik om met lastige reacties? In de training is volop ruimte voor het inbrengen van eigen vraagstukken en wordt voorafgegaan door een schriftelijke intake.

Leerdoelen

Sessie 1: Verbinding met de groep 

•    Inzicht in je kwaliteiten en drijfveren als docent en hoe dit doorwerkt in je interacties

•    Experimenteren met in verbinding zijn met de groep aan de hand van eigen praktijk

 
Sessie 2: Effectief interveniëren

•    Vaardigheid (verder) ontwikkelen in het effectief interveniëren, zowel op bovenstroom als op onderstroom

•    Doen en experimenteren adv weerbarstige praktijk

Tijdsinvestering
De training beslaat 2 dagdelen. Houd naast deze 8 uur contactonderwijs rekening met ongeveer 4 uur voorbereidingstijd, 2 uur voor iedere module. Voorafgaand worden je leerwensen door de trainer geïnventariseerd.

Voor wie

Deze training is geschikt voor docenten en experts die effectief kennis willen overdragen. Het is een uitdagend programma dat inspireert tot reflectie, ontwikkeling en vernieuwing. De ‘train de trainer’ zet de docent gelijk aan tot concrete actie. Het didactisch advies is direct toepasbaar.

Locatie

Sanquin Hoofdkantoor
Plesmanlaan 125
1066 CX  Amsterdam

Kosten

De kosten voor deze module zijn € 470,00.
De prijs is inclusief lesmateriaal en exclusief 21% btw.

Meer informatie

Trainer / Facilitator

Deze training wordt verzorgd door Liselot Bomers.

Aanmelden en annuleringsprocedure

Aanmelden
Je kunt je na goedkeuring van je leidinggevende rechtstreeks aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Voor overige vragen kun je contact opnemen met de Sanquin Academy via opleidingen@sanquin.nl.

Annulering en kosten

  • Meld je annulering bij je leidinggevende en geef het ook per per e-mail door aan het trainingsbureau of de organisator. Op de dag zelf doe je dit ook telefonisch.
  • Probeer een vervanger te vinden die je plaats kan innemen.
  • Tot 4 weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren.
  • Binnen 4 weken annuleren wordt 100% van het cursusgeld in rekening gebracht.

LET OP: annuleren op het laatste moment of niet op komen dagen kan betekenen dat de training voor je collega’s ook niet door kan gaan, omdat er zonder jou te weinig deelnemers zijn. Daarnaast belast je dan de organisatie ook nog met de kosten van de training van alle deelnemers. We willen dat zo veel mogelijk voorkomen en je vragen hier rekening mee te houden, voordat je tot annulering over gaat. Wanneer het echt onmogelijk is om te komen, zorg dan voor een vervanger!

Data

Deze tweedaagse cursus vindt plaats op:

  • donderdag 11 april 2024 van 9.00 – 13.00 uur (dag 1)
  • donderdag 16 mei 2024 van 9.00 – 13.00 uur (dag 2)