Omschrijving

Omschrijving

In deze dynamische teambuildingworkshop ga je aan de slag met Insights Discovery. Insights Discovery geeft inzicht in de samenhang van een team (teamwiel) en in de voorkeuren en kwaliteiten van de individuele teamleden (individuele profielen). Met het team wordt tijdens de workshop op een interactieve wijze gekeken naar de betekenis hiervan voor de teamcultuur, teamdynamiek en de sterke en ontwikkelpunten van het team.

De begeleider maakt het onderlinge gedrag en het effect ervan op elkaar op zeer positieve en toegankelijke wijze bespreekbaar. Zodoende waarderen teamleden ieders unieke bijdrage en voelen verbinding. De workshop helpt bovendien om uitdagingen helder te krijgen. Vragen die centraal staan:

  • Hoe zit ons team in elkaar?
  • Wat is onze kracht?
  • Hoe effectief is ons team?
  • Wat kunnen we doen om onze effectiviteit te vergroten?

Tijdsinvestering
De workshop beslaat 1 dagdeel. Houd naast deze 4 uur contactonderwijs rekening met ongeveer 30 minuten voorbereidingstijd. Voorafgaand wordt een intake gehouden met de teamleider of in het geval van een zelf organiserend team met door het team vooruitgeschoven contactpersoon.

Voor wie

Deze workshop is geschikt voor teams waarin teamleden elkaar beter willen leren kennen. In de workshop wordt uitgebreid aandacht gegeven aan onderlinge relaties, verbinding en communicatie. Het is een ideale workshop als startpunt van een teamontwikkeling traject, maar kan ook als one-off worden georganiseerd.

Locatie

Sanquin Hoofdkantoor
Plesmanlaan 125
1066 CX  Amsterdam

Kosten

De kosten voor deze training kun je opvragen via opleidingen@sanquin.nl.

 

Meer informatie

Aanmelden en annuleringsprocedure

Aanmelden
Na goedkeuring van je leidinggevende kun je je rechtstreeks aanmelden via onderstaand contactformulier. Voor overige vragen kun je contact opnemen met de Sanquin Academy via opleidingen@sanquin.nl.

Annulering en kosten

  • Meld je annulering bij je leidinggevende en geef het ook per per e-mail door aan het trainingsbureau of de organisator. Op de dag zelf doe je dit ook telefonisch.
  • Probeer een vervanger te vinden die je plaats kan innemen.
  • Tot 4 weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren.
  • Binnen 4 weken annuleren wordt 100% van het cursusgeld in rekening gebracht.

LET OP: annuleren op het laatste moment of niet op komen dagen kan betekenen dat de training voor je collega’s ook niet door kan gaan, omdat er zonder jou te weinig deelnemers zijn. Daarnaast belast je dan de organisatie ook nog met de kosten van de training van alle deelnemers. We willen dat zo veel mogelijk voorkomen en je vragen hier rekening mee te houden, voordat je tot annulering over gaat. Wanneer het echt onmogelijk is om te komen, zorg dan voor een vervanger!

Ik ben geïnteresseerd

Deze cursus is nog niet beschikbaar. Heb je toch interesse in deze cursus? Laat het ons dan weten via het onderstaande formulier. Wij zullen je informeren zodra we een nieuwe datum hebben.

"*" geeft vereiste velden aan