Kennis delen = kennis vermeerderen. Daarom stellen we de Sanquin Academy open voor iedereen, niet alleen voor onze eigen Sanquiners. Onze bevlogen experts delen graag hun waardevolle kennis op het gebied van transfusiegeneeskunde, donorgeneeskunde, immunologie, hematologie en oncologie met zo veel mogelijk zorgprofessionals.

Maar wacht, er is meer! Want je wilt echt iets doen met je opgedane kennis toch? Je wilt impact maken. Daarom heeft de Sanquin Academy modules voor zorgprofessionals op het gebied van samenwerken, leiderschap, didactische vaardigheden en communicatie.

Last but not least hebben we oog voor de toenemende druk op zorgmedewerkers de laatste jaren. Een verontrustende ontwikkeling, want we hebben deze mensen keihard nodig. De grootste kracht van zorgmedewerkers is hun betrokkenheid bij patiƫnten. Die betrokkenheid moeten we koesteren. Daarom zorgen we bij de Sanquin Academy ook voor de mens achter de zorgprofessional, met trainingen voor vitaliteit, verbinding en persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsgierig? Bekijk ons aanbod of neem contact op met opleidingen@sanquin.nl als je vragen hebt.