15 februari jl. vond het Sanquin Webinar (voorheen getiteld “Sanquin Avond”) plaats, dit keer met de titel: “Wat ruist daar in het laboratorium?“.

Tijdens deze bijeenkomst stond pretransfusie onderzoek te midden van “ruis” centraal. Circa 400 aanwezigen konden zien hoe Masja de Haas, Josephine Vos, Michaël Lukens, Claudia Folman, Anne Cornelissen, Niegel Gijsbertha en Lianne Schreuder uitdagingen onderzochten van verschillende soorten erytrocyten antistoffen en inzichten deelden in de beschikbare oplossingen.

We zijn erg blij met de opkomst bij het webinar. Het was geweldig om te zien dat zoveel mensen geïnteresseerd waren in dit belangrijke onderwerp en konden leren van onze deskundige sprekers. We kregen uitstekende feedback van de deelnemers, die het webinar zowel informatief als boeiend vonden. Velen van hen gaven tijdens en na het webinar commentaar en spraken hun waardering uit voor de inhoud en de deskundigheid van de sprekers. Sommige deelnemers beschreven het webinar als “zeer interessant en onderhoudend”, terwijl anderen het “een leuke show” en “uitstekend en leerzaam” noemden.

Gedurende het webinar konden vragen gesteld worden via de Q&A. Klik hier om een overzicht te vinden van deze vragen + de antwoorden van de sprekers.

Dank aan iedereen die aan het webinar heeft deelgenomen en aan onze sprekers voor het delen van hun kennis en inzichten. Wij hebben alweer veel zin in de volgende editie op 5 april aanstaande. Meer informatie en inschrijven kan via deze link.