Omschrijving

Waar zeg jij nee tegen?

Als jonge professional ontbreekt het je waarschijnlijk niet aan ambitie. Je werkt enthousiast en zoekt naar projecten en mooie rollen waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Je ontdekt al doende wat het vak werkelijk inhoudt, hoe dynamieken op de werkvloer in elkaar zitten, wat je wel en niet beheerst en wat je te wachten staat als je in je missie volhardt. De keuzes voor je loopbaan vinden nu plaats.

In deze workshop leer je door middel van gebruik van Goodhabitz over ‘keuzes maken’ en prioriteiten stellen. We geven een korte inleiding op het onderwerp tijdens de eerste sessie, waarin je ook met je collega’s ervaringen deelt over dit onderwerp. Daarna ga je zelf aan de slag met modules uit Goodhabitz om mogelijkheden te formuleren hoe jijzelf effectiever kan werken in lijn met wat jij werkelijk belangrijk vindt. En dat betekent natuurlijk ook goed inzicht in waartegen je eigenlijk nee zou willen zeggen.

Leerdoel: inzicht in keuzeprocessen en prioriteiten

Voor wie

Deze workshop is georganiseerd door Young Blood en is bedoelt voor de Young Professionals binnen Sanquin

Locatie

De workshop wordt georganiseerd op het hoofdkantoor van Sanquin

Plesmanlaan 125 te Amsterdam
Ruimte: B108

Kosten

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het volgen van deze workshop

Meer informatie

Tijdsinvestering

De cursus is van 9.30 – 11.00 uur. Daarna ga je zelf aan de slag met Goodhabitz en maken we een afspraak om nog een keer met de groep samen te komen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de workshop ‘Keuzes maken’? Mail dan naar opleidingen@sanquin.nl

Data

Schrijf je in via onderstaand formulier.

Data
15 september 2022 3 / 20Aanmelden