Omschrijving

‘Creatief en vernieuwend denken kan je leren!’
Ben je op zoek naar een vernieuwende oplossing of aanpak? Wil je praktische problemen op een innovatieve manier benaderen? Elk vraagstuk heeft vele oplossingen, alleen zijn ze niet altijd en voor iedereen zichtbaar. In deze inspirerende workshop leer je creatieve oplossingen te zien en te gebruiken. Je krijgt handvatten om een ondernemende basishouding te ontwikkelen, je leert creatief te denken en te beslissen, waardoor je problemen op een nieuwe manier aanpakt en oplost.

Programma
Via inspirerende werkvormen ontdek je dat het mogelijk is om creatieve ideeën en oplossingen vanuit verrassende en onverwachte invalshoeken te krijgen. Je leert technieken die je creativiteit stimuleren aan de hand van het ‘4 stappenmodel voor het benutten van creativiteit’. Daarnaast ga je aan de slag met het omzetten van creatieve ideeën naar praktische acties. Zo zorg je ervoor dat jouw ideeën ook uitvoerbaar zijn. Het creatieve proces en het creëren van creatieve oplossingen staat daarbij centraal.

Hoe kan je je voorbereiden
Voorafgaand aan de training bepaal je je leerdoelen en je eigen ontwikkelvraag die je aangeeft in de schriftelijke intake. Ga daarvoor na wat je zou willen leren en in welke situaties je creatieve en nieuwe oplossingen zou willen toepassen.

Wat levert het je op
o Je ontwikkelt een creatieve basishouding
o Je gebruikt creatieve oplossingen om je doelen te realiseren
o Je kunt je creativiteit toepassen in je dagelijks werk
o Je vergroot je creativiteit in situaties die om nieuwe ideeën vragen

Voor wie

Deze module is voor iedereen die dagelijkse werkzaamheden anders aan wil pakken en daarvoor de eigen creativiteit verder wil ontwikkelen en inzetten.

Locatie

n.t.b.

Kosten

De kosten voor deze training kun je opvragen via opleidingen@sanquin.nl.

Meer informatie

Trainer / facilitator

Deze training wordt verzorgd door Boertien Vergouwen Overduin.

Aanmelden en annuleringsprocedure

Aanmelden
Je kunt je na goedkeuring van je leidinggevende rechtstreeks aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Voor overige vragen kun je contact opnemen met de Sanquin Academy via opleidingen@sanquin.nl.

Annulering en kosten

  • Meld je annulering bij je leidinggevende en geef het ook per per e-mail door aan het trainingsbureau of de organisator. Op de dag zelf doe je dit ook telefonisch.
  • Probeer een vervanger te vinden die je plaats kan innemen.
  • Tot 4 weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren.
  • Binnen 4 weken annuleren wordt 100% van het cursusgeld in rekening gebracht.

LET OP: annuleren op het laatste moment of niet op komen dagen kan betekenen dat de training voor je collega’s ook niet door kan gaan, omdat er zonder jou te weinig deelnemers zijn. Daarnaast belast je dan de organisatie ook nog met de kosten van de training van alle deelnemers. We willen dat zo veel mogelijk voorkomen en je vragen hier rekening mee te houden, voordat je tot annulering over gaat. Wanneer het echt onmogelijk is om te komen, zorg dan voor een vervanger!

Ik ben geïnteresseerd

Deze cursus is nog niet beschikbaar. Heb je toch interesse in deze cursus? Laat het ons dan weten via het onderstaande formulier. Wij zullen je informeren zodra we een nieuwe datum hebben.

"*" geeft vereiste velden aan