Omschrijving

Meer grip op je agenda.
Druk zijn of het druk hebben. Wat dat betekent en hoe dat er uit ziet is voor iedereen weer verschillend. Deze workshop gaat je helpen.

Programma
In deze online workshop werk je aan twee belangrijke onderwerpen van time management: effectiviteit en efficiency. Doe je de goede dingen (effectiviteit) en doe je ze op de goede manier (efficiency)? Je leert om prioriteiten te stellen (urgent versus belangrijk) en heldere keuzes te maken. Ook krijg je handvatten om, indien dat nodig is, je plannen te kunnen bijstellen. Daarnaast leer je om realistische afspraken te maken die de moeite waard zijn. Je krijgt inzicht in je eigen uitdagingen op het gebied van time management en je krijgt praktische tips hoe hiermee om te gaan.

Wat levert het je op:

  • Bewuster om kunnen gaan met je tijd.
  • Onderscheid weten te maken tussen belang en urgentie.
  • Haalbare en inspirerende doelen kunnen stellen.
  • Effectief omgaan met tijdverslinders en afleidingen.

Kortom: Je weet hoe je in je werk prioriteiten kan stellen, bent je bewust van je valkuilen en je kan een aantal handige tips toepassen zodat je meer regie op je agenda hebt. De praktische suggesties kan je de volgende dag onmiddellijk toepassen.

Hoe kan je je voorbereiden
Om aan de slag te gaan met jouw ‘feitelijke’ realiteit krijg je ter voorbereiding op de workshop de vraag om ‘tijd te schrijven’. Dat geeft al inzicht in welke keuzes je maakt. Met deze input doe je een aantal praktische opdrachten die zicht geven op jouw ‘workload’ en de mogelijkheden die je hebt om de regie te houden op je eigen agenda.

Voor wie

Deze module is voor iedereen die meer zicht wil hebben op zijn tijd en hoe deze tijd goed te besteden.

Locatie

Sanquin Hoofdkantoor
Plesmanlaan 125
1066 CX  Amsterdam

Kosten

De kosten voor deze training bedragen 400,- euro.
De prijs is inclusief lesmateriaal en exclusief 21% btw.

Meer informatie

Trainer / Facilitator

De training wordt verzorgd door Boertien Vergouwen Overduin.

Aanmelden en annuleringsprocedure

Aanmelden
Je kunt je na goedkeuring van je leidinggevende rechtstreeks aanmelden via onderstaand contactformulier. Voor overige vragen kun je contact opnemen met de Sanquin Academy via opleidingen@sanquin.nl.

Annulering en kosten

  • Meld je annulering bij je leidinggevende en geef het ook per per e-mail door aan het trainingsbureau of de organisator. Op de dag zelf doe je dit ook telefonisch.
  • Probeer een vervanger te vinden die je plaats kan innemen.
  • Tot 4 weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren.
  • Binnen 4 weken annuleren wordt 100% van het cursusgeld in rekening gebracht.

LET OP: annuleren op het laatste moment of niet op komen dagen kan betekenen dat de training voor je collega’s ook niet door kan gaan, omdat er zonder jou te weinig deelnemers zijn. Daarnaast belast je dan de organisatie ook nog met de kosten van de training van alle deelnemers. We willen dat zo veel mogelijk voorkomen en je vragen hier rekening mee te houden, voordat je tot annulering over gaat. Wanneer het echt onmogelijk is om te komen, zorg dan voor een vervanger!

Ik ben geïnteresseerd

Deze cursus is nog niet beschikbaar. Heb je toch interesse in deze cursus? Laat het ons dan weten via het onderstaande formulier. Wij zullen je informeren zodra we een nieuwe datum hebben.

"*" geeft vereiste velden aan