Omschrijving

Ben je ook wel eens vanuit je functie aanwezig op beurzen of congressen in Life Science Health? Is het soms lastig in te schatten wie je het beste kan aanspreken en hoe?

Deze training leert je hoe je je het beste presenteert op beurzen en congressen in Life Science Health en wordt gegeven door een zeer enthousiaste en ervaren Sales Manager in Life Science en CCO van Self-Screen.

Presenteren en verkopen op beurzen in Life Science is een ‘vak apart’. In deze training leer je waarom en wat de grote valkuilen zijn bij het presenteren op beurzen. Key daarbij is een supersnelle identificatie van je gesprekspartner waarop je kan bepalen of hij of zij een potentiële klant of relatie voor je is. Het vereist een aangepaste vorm van het verkoopgesprek.

De te realiseren leerdoelen van deze training is: het verkoopgesprek volledig op maat maken voor de beursvloer waarbij te denken valt aan:

  • Bepalen van de potentiële klant
  • Hoe snelle mini sales cycles te draaien
  • De return on investment te realiseren van de beursinvestering
  • Follow up afspraken te realiseren
  • Hoe de gerealiseerde leads te verankeren in de sales pijplijn
  • Hoe het beste te ‘demonstreren’ op de beurs.

Voor wie

Deze training is geschikt voor professionals in de Life Science of experts in Life Science, die op beurzen staan en congressen bezoeken met een salesgericht doel.

Locatie

Deze training kan bij uw organisatie op locatie worden georganiseerd of op locatie Plesmanlaan 125 te Amsterdam.

Kosten

De kosten voor deze training kun je opvragen via opleidingen@sanquin.nl.

Meer informatie

Trainer / Facilitator
Deze training wordt verzorgd door Michelle Meijer.

Voor individuele aanmelders:
Meld je aan op bovenstaande datum.

Voor bedrijven/organisaties:
Deze training is een voorbeeld van hoe een maatwerk of incompany training Sales eruit kan zien. De training aanpassen naar uw wens? We gaan graag met u in gesprek. Deze training is zeer geschikt om Incompany voor een groep van minimaal 7 en maximaal 10 personen af te nemen. Voor meer informatie over de prijs kunt u het interesse formulier invullen.

 

Ik ben geïnteresseerd

Deze cursus is nog niet beschikbaar. Heb je toch interesse in deze cursus? Laat het ons dan weten via het onderstaande formulier. Wij zullen je informeren zodra we een nieuwe datum hebben.

"*" geeft vereiste velden aan