Omschrijving

Bij vitaliteit denk je als eerste aan bewegen en gezond eten en niet te veel stress in je leven. Maar er is meer dan dat. Je vitaal voelen is namelijk een samenspel tussen lichaam (fysiologisch), geest (psychologisch), omgeving (ecologisch) en zingeving (filosofisch).

Vitaliteit gaat over energie. Waar krijg je energie van? Hoe bereik je dan de juiste energie?  En hoe is dat voor jou? Tijdens deze training ga je onderzoeken wat vitaliteit is en wat dit voor jou kan betekenen. Daarnaast ga je aan de slag met bewustzijnsinterventies die betrekking hebben rondom het nut en de noodzaak en keuzes die je kan maken om vitaler te leven.

Programma
Deze fysieke training bestaat uit één dagdeel van vier uur waarin een dynamische en afwisselende werkvorm, kennisdeling, inspiratie, inzichten krijgen, beweging en mindfulness, centraal staan.

Ter voorbereiding
Ter voorbereiding op de training ontvang je een Vita-scan vragenlijst. Deze vragenlijst mag je voor jezelf invullen en wordt tijdens de training besproken. Het formulier ontvang je een week vooraf aan de training.

Wat levert het je op
Deze training geeft je inzichten in jouw eigen vitaliteit. We beginnen met een analyse middels een eenvoudige ‘Vita-scan’ om te weten waar jij staat. Van daaruit gaan we  samen verkennen en een roadmap ontwikkelen, het doel bepalen en onderzoeken aan welke knoppen je kan en wilt draaien om vitaler te gaan leven.

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen, die interesse heeft en inzicht wil in zijn of haar eigen vitaliteit. En benieuwd is hoe het met zijn of haar energie is gesteld.

Locatie

Mocht je interesse hebben in deze training dan kan je mailen naar opleidingen@sanquin.nl.

Kosten

De kosten voor deze module zijn € 350,00 (exclusief btw) per deelnemer. De kosten zijn inclusief trainingsmateriaal.

Meer informatie

Trainer / Facilitator

Deze training wordt verzorgd door Tirtsa Senf, De Vitaloog met Vitale Energie.

Aanmelden en annuleringsprocedure

Aanmelden

Na goedkeuring van je leidinggevende kun je je rechtstreeks aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Voor overige vragen kun je contact opnemen met de Sanquin Academy via opleidingen@sanquin.nl.

Annulering en kosten

  • Meld je annulering bij je leidinggevende en geef het ook per e-mail door aan het trainingsbureau of de organisator. Op de dag zelf doe je dit ook telefonisch.
  • Probeer een vervanger te vinden die je plaats kan innemen.
  • Tot 4 weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren.
  • Binnen 4 weken annuleren wordt 100% van het cursusgeld in rekening gebracht.

LET OP: annuleren op het laatste moment of niet op komen dagen kan betekenen dat de training voor je collega’s ook niet door kan gaan, omdat er zonder jou te weinig deelnemers zijn. Daarnaast belast je dan de organisatie ook nog met de kosten van de training van alle deelnemers. We willen dat zo veel mogelijk voorkomen en je vragen hier rekening mee te houden, voordat je tot annulering over gaat. Wanneer het echt onmogelijk is om te komen, zorg dan voor een vervanger!